Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

And So It Begins.

“… Είμαστε στην αρχή του χρόνου για τη ανθρώπινη φυλή. Δεν είναι παράλογο ότι καταπιανόμαστε με προβλήματα. Όμως υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες έτη στο μέλλον. Η ευθύνη μας είναι να κάνουμε ότι μπορούμε, να μάθουμε ότι μπορούμε, να βελτιώνουμε τις λύσεις, και να τις μεταδίδουμε ..."


~ Richard Feynman -  American physicist ~ 


Αυτό το ιστολόγιο…

Είναι μία ιδέα που ξεκινά να υλοποιείται μετά από αρκετή σκέψη.
Είναι μία προσπάθεια μετάδοσης των όσων μου προσέφερε ο όμορφος κόσμος των fighting games. 
Είναι ίσως μία βαθύτερη ανάγκη που ψάχνει τρόπο να εξωτερικευτεί. 

Μέσα από αυτό το ιστολόγιο θα προσπαθήσω να αναλύσω ορισμένα βασικά θέματα και μη, γύρω από τα fighting games, να δώσω το δικό μου τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης σε διάφορους τομείς όπως : η Στρατηγική, η Θεωρία γύρω από τα Combo, η Ψυχολογία, το Practice. Αυτό φυσικά δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσωπική εκτίμηση των πραγμάτων και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αλάνθαστη και μοναδική. Αυτό το blog θα έχει πετύχει τον στόχο του αν ο αναγνώστης του βρει έστω και μία απειροελάχιστη πληροφορία να υιοθετήσει και να ενσωματώσει από αυτά που διαβάζει, στον δικό του τρόπο σκέψης, στο δικό του gameplay.

Ωθούμενος από την πληθώρα πληροφοριών που είναι διασκορπισμένες και όχι εντοπισμένες, από τις αντίστοιχες προσπάθειες σελίδων όπως το Sonic Hurricane Dot Com, από το γεγονός ότι δεν έχω τον χρόνο σύμμαχο (δηλαδή ΓΕΡΝΑΩ!), ξεκινάω αυτό το ιστολόγιο έχοντας κατά νου την προσαρμογή στα δικά μας δεδομένα όλων των πληροφοριών που υπάρχουν εκεί έξω.

Καλώς ήρθατε στο Astral Blog.

1 σχόλιο:

  1. Astral καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Το blog θεωρείται ήδη πετυχημένο καθότι, τουλάχιστουν αυτοί που σε ξέρουμε, γνωρίζοντας την εμπειρία σου πάνω στο θέμα έχουμε τεράστιο ενδιαφέρον να διαβάσουμε τις απόψεις σου!

    Παραθέτω ένα κειμενάκι που ακούγεται στον τερματισμό του Street Fighter IV το οποίο θεωρώ πως λέει πολλά και διαβάζει τα συναισθήματα αυτών που ασχολούνται με τα ανταγωνιστικά παιχνίδια/σπορ, στην περίπτωσή μας τα fighting games.

    "This marks the end of an epic battle. The winner emerges with the pride and honor of a hard won victory, but also with a nagging sense of uncertainty. The loser walks away with a heart heavy with shame and anger, ready to make a new start, and fight again, another day. Both warriors know that this isn't true, the end. Neither one's potential has been truly reached, and there is much hard training ahead.
    They'll never forget the days of exchanging blows. They'll never forget the days of lost hope, of self-loathing. Once they've caught their breath, the warriors will return to the ring. This is the burden of a true fighter. There is no other choice. Who knows where the next opponent lies? This story maybe over, but the battle is just beginning!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή